Wielkanocny catering Hotelu Bellotto: zadzwoń, zamów, świętuj

Wielkanocny catering Hotelu Bellotto: zadzwoń, zamów, świętuj

Wielkanoc to święta pachnące domowymi ciastami, tradycyjnym żurem i wybornymi mięsami. Wielkanocny stół przygotowany przez Catering Hotel Bellotto to klasyczne domowe smaki w eleganckim, perfekcyjnym wykonaniu. Czerpiąc z tradycyjnych receptur szef kuchni stworzył menu oparte na polskich smakach w nowoczesnym wydaniu.

Ocena: 5

W wielkanocnym menu znajdziemy szeroki wybór jaj faszerowanych, mięs na zimno, pasztetów oraz dań głównych. Po tradycyjnych zupach i mięsach warto skusić się na deser: autorskie mazurki, klasyczny sernik, wielkanocną babkę lub specjalność hotelowej cukierni czekoladową prażynkę.

Menu cateringu wielkanocnego Hotel Bellotto 2019

 

Zamówienia na catering wielkanocny przyjmowane są do 15 kwietnia. Odbiór osobisty będzie możliwy 19-20 kwietnia w cukierni Miodowa Cafe przy ul. Senatorskiej 13/15 w Warszawie (lewe skrzydło Hotelu Bellotto).

Więcej informacji:

tel. 660 406 480 / 668 835 671

e-mail: catering@hotelbellotto.pl

https://catering.hotelbellotto.pl/catering-wielkanocny

 

  

Katalog potraw